Samenwerkingspartners

fysoi cooperatie west brabant

Fysio Coöperatie West-Brabant.

Samenwerken voor Betere zorg! Fysio Coöperatie West-Brabant is hét aanspreekpunt voor de fysiotherapie. Door het bundelen van krachten, kwaliteit en ervaring wordt er actief meegewerkt en meegedacht over de toekomst van de zorg in De regio West-Brabant.

Ga naar website

Schoudernetwerk

Het SNWB vervult een actieve rol in het waarborgen van ontwikkeling en in stand houden van up-to-date kennis en vaardigheden op het gebied van anatomie, biomechanica, diagnostiek en behandeling van aandoeningen van de schouderregio.

Ga naar website

Chronisch zorgnet

Chronisch ZorgNet is het landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen.

Ga naar website

BAS

BAS richt zich op de actieve senior vanaf 50 jaar en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal. BAS is een vereniging van ca.1700 actieve senioren in Bergen op Zoom en omstreken.

Ga naar website

OriGENE

OriGENE is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten.

Ga naar website

Reasupport

Om snel weer aan de slag te gaan of uitval te voorkomen, is het belangrijk om je fysieke belastbaarheid te trainen zodat je lichaam optimaal getraind is voor de bewegingen en werkhoudingen die bij je werk horen. Wij zijn expert fysieke belasting.

Ga naar website

Fysiomaterialen

Dé webshop voor de fysiotherapeut, sportverzorger, trainer en BHV’er.

Ga naar website

Melius pijnklinieken

Melius Klinieken biedt geïntegreerde pijnzorg, een combinatie van preventie, behandeling, revalidatie en nazorg. Een team van gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten van elkaar versterkende disciplines beoordeelt en behandelt op het gebied van primaire zorg, secundaire zorg en preventie.

Ga naar website

F!tfabriek

De Fitfabriek leidt je naar al het sportieve aanbod in de Gemeente Bergen op Zoom. Op deze site kunt u zien wat wij zoal doen, maar ook wie wij zijn en met wie we samen werken.

Ga naar website

MC de Grebbe

Medisch Centrum de Grebbe is een gezondheidscentrum waarin de patiënt centraal staat en waarin meerdere zorgverleners samenwerken rondom en samen met de patiënt.

Ga naar website

Logopediepraktijk Bruning

Logopediepraktijk Bruning bestaat uit een team van ervaren logopedisten, elk met één of meerdere specialisaties. Jong en oud kan er terecht voor onderzoek en behandeling van problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor, eten en drinken, kauwen en slikken.

Ga naar website

De Haan ergotherapie

De Haan ergotherapie is een praktijk voor ergotherapeutische behandeling, begeleiding en advies van volwassenen en ouderen én hun mantelzorgers op het eiland Tholen.

Ga naar website
Scheldedok

Het Scheldedok

De naam Scheldedok is een verwijzing naar de Oosterschelde die nog niet eens zo lang geleden tot aan de voet van waar nu het gezondheidscentrum staat stroomde. En ‘dok’ staat voor dokter, of breder medische zorg, maar ‘dok’ staat ook voor scheepsdok dat gebruikt wordt voor herstel en renovatie van boten en schepen, deze definitie is bij uitstek ook passend voor de rol van de zorgverleners in ons centrum.

Ga naar website