Loading...

Wat is Revalideren en reïntegreren via Reasupport?

Bij Fysioboz bieden we reïntegratietrajecten aan in samenwerking met Reasupport. Reasupport is een organisatie de voor verzekeraars deze reïntegratietrajecten organiseert vanuit hun visie: De mens en het werk centraal.

Wat iemand (de mens) overdag doet (het werk), heeft veel invloed op de fysieke klachten die verantwoordelijk zijn voor de uitval of het verzuim. Vaak spelen iemands ideeën en gedachten over deze klachten ook een rol. Om dan de gewenste gedragsverandering te realiseren is een gedragsmatige aanpak essentieel. Wij zijn expert op het gebied van fysieke belasting.

Met welke klachten kom je voor een traject van Reasupport in aanmerking?

Bij langdurig verzuim op basis van fysieke klachten kan je verzekeraar Reasupport inschakelen. De adviseur van Reasupport zorgt dat je bij Fysioboz terecht komt. De collega’s van Fysioboz die het traject samen met jou vormgeven zijn hiervoor specifiek getraind.

Werkwijze

Na een uitgebreide analyse op en van de werkplek en de werk-specifieke taken, trainen we de fysieke belastbaarheid zodat het lichaam optimaal getraind is voor de bewegingen en werkhoudingen die bij het werk horen. En met een team van deskundigen kijken we, wanneer nodig, dus ook naar de mentale aspecten van de problemen. We helpen jou of je medewerker, om naar het eigen gedrag te kijken en daarvan te leren.

Terug naar overzicht
Direct een afspraak maken

Behandelaar

Onze collega’s die je bij een traject van Reasupport kunnen begeleiden zijn Linda, Lotte, Roy, Daphne en Jeroen.